Kuva-, video-, ja asiakirja etiketti! - Image, video, and document etiquette!

Avatar
LcAdmin
Site Admin
Site Admin
Viestit: 149
Liittynyt: 15 Huhti 2009 13:25
15

Kuva-, video-, ja asiakirja etiketti! - Image, video, and document etiquette!

Viesti Kirjoittaja LcAdmin »

Risulinnan pesueet - Risulinna Nesting and Breeding Forumin jäsenille

Uusi pesintäkausi on täydessä vauhdissa, joten haluan muistuttaa kaikkia foorumilaisia kuvien, videoiden ja dokumenttien käytöstä.

Jos olet aikeissa lähettää foorumille kuvia, videota tai dokumenttia (tekstiä) toiselta foorumilta, blogista, ilmoitustaululta, verkkosivustolta, valokuvaajalta etc. varmistu, että sinulla on siihen oikeus. Jos olet epävarma oikeuksistasi, älä lähetä.

Sama pätee, jos olet aikeissa jakaa Risulinnan pesueet - Risulinna Nesting and Breeding Forumilta kuvia, videoita, tekstiä etc. joka ei ole omaasi. Muista mainita myös alkuperäinen lähde.

Jaamme jatkuvasti informaatiota esim. eri foorumeiden kesken, joka on erittäin hieno asia. Varmistammehan, kun näin teemme, että kunnioitamme alkuperäisen omistajan oikeuksia kuviin, videoihin, tekstiin etc.

ÄLÄ suoralinkitä kuvia toisilta foorumeilta, blogeista etc.

Esim. alla olevassa esimerkissä kuva on suoralinkitetty.

Koodi: Valitse kaikki

[img]http://193.40.124.24/2017-kalakotkas2/2017-05-05/kalakotkas2-2017-05-05-14-59.JPG[/img]
Jos haluat käyttää esim. Pontun kuvia tässä foorumissa, tallenna ensin haluamasi kuva johonkin lailliseen kuvien jakopalveluun (esim Imgur etc) ja linkitä sitten tuo kuva sieltä tänne.

Kuvien suoralinkitys on sitä, että kopioit kuvan osoitteen jostain ja liität sen omille sivuillesi kuvakoodilla tallentamatta sitä itse mihinkään. Suoralinkitystä ei katsota hyvällä, sillä se saattaa esimerkiksi ruuhkauttaa kuvan omistajan palvelimen. Se ei ole laitonta, mutta sitä paheksutaan.

Kiitos!


Attention Risulinnan pesueet - Risulinna Nesting and Breeding Forum members

As the new nesting season is now in full swing, I just wanted to remind everyone of our policy regarding images, videos, and documents:

If you use a image, video, or document from another forum, blog, message board, website, photographer, etc. and you post it on the RISULINNAN PESUEET Forum, you must credit the source. You have also to be sure that you have permission to use that image, video, or document. If you are unsure of the "author", you may "link-back" to that picture. Otherwise, please do not post that image, video, or document!

The same holds true if you see a image, video, or document posted by a Risulinnan pesueet - Risulinna Nesting and Breeding Forum member that you would like to share with another forum or blog. Please give credit where credit is due. You may even wish to PM that member to gain permission.

We are continuously sharing information between forums, which is awesome. Let's just make sure that when we do that we are respecting the owner of the information.

DO NOT direct link!

Thank you!!
Lukittu