Viestien lähetys

Avatar
LcAdmin
Site Admin
Viestit: 163
Liittynyt: 15 Huhti 2009 13:25
11

Viestien lähetys

Viesti Kirjoittaja LcAdmin »

- Viestien laatu on moninverroin tärkeämpää kuin viestien määrä.

- Ennekuin lähetät viestisi, on hyvä vielä miettiä, onko viestisi sisältö jotain sellaista mitä uskot, että muut foorumilla kävijät halauavat lukea. Jos on, niin jatka eteenpäin ja lähetä viesti - mutta jos ei ole, älä lähetä.

- Jos haluat viestittää vain haluamallesi foorumin jäsenelle, käytä foorumin yksityisviestiä (YV) tai lähetä hänelle suoraan sähköpostia.

- Ole huomaavainen ja ennekuin lähetät viestisi, lue se vielä läpi ja poista mahdollisesti "ylipursuavat" kommentit ja turhat kuvat tms.

- Foorumin jäsenen tulee noudattaa Suomen lakia ja muita säännöksiä. Foorumin jäsenen tulee olla tallentamatta, levittämättä, lähettämättä, linkittämättä tai välittämättä foorumissa aineistoa, joka on lain tai hyvien tapojen vastaista. Tällaista on muun muassa materiaali, joka sisältää rasistisia, ihmisarvoa tai yksityisyyden suojaa loukkaavia ilmauksia, kirjoituksia tai esityksiä. Foorumin jäsenen tulee olla käyttämättä foorumia lain tai hyvien tapojen vastaisiin toimenpiteisiin, sekä yllyttämättä toisia jäseniä tällaiseen toimintaan. Jos Foorumin jäsenen rikkoo mitään tämän pykälän kohtaa, raukeaa hänen käyttöoikeutensa foorumiin (Foorumin ylläpitäjä tai valvojat sulkevat käyttäjän foorumista ja tarvittaessa muokkaavat tai poistavat epäsopivan tekstin tms.)

Kts.


Tekijänoikeus- ja tavaramerkkilaki
Älä laita www-sivulle aineistoa - esimerkiksi tuotenimiä, musiikkia, tekstiä, valokuvia, piirroksia tai mp3 tms. -tiedostoja - johon sinulla ei ole oikeuksia. Aineiston luvaton käyttö saattaa johtaa taloudellisiin korvausvaatimuksiin ja muihin oikeudellisiin seuraamuksiin.

- Varmista siis aina, että sinulla on oikeus tekstiin ja / tai kuviin tms jotka lähetät foorumille. Mainitse tarvittaessa informaation lähde, jos se ei ole omaasi.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE:
Foorumin ylläpitäjät eivät ole asianajajiasi, eivätkä täällä esitetyt tiedot ole lakineuvoja.


LcAdmin on tönäissyt viestiketjua viimeksi klo 13 Tammi 2010 19:35
Lukittu

Palaa sivulle “Foorumin Säännöt & Etiketti - Forum Etiquette & Rules”